Hampfrøolje C60

Eliksir av hampfrøolje beriket med karbon 60.
C60 Anti-aldring antioksidant.

Les merVis mindre
117,00 € (inkl. mva)
Velg kapasitet ml
 • 100 ml
 • 250 ml
 • 2x 250ml - 3% rabatt
 • 3x 250ml - 5% rabatt
 • 4x 250ml - 7% rabatt
En stock 8 eks.
Legg til i ønskeliste
Beskriving
 • 99,99 % Fullerene C60-monomolekyl suspendert i ultrarens biologisk hampfrøolje.
 • To kapasiteter er tilgjengelige, 100 ml eller 250 ml.
 • Ta mellom en teskje og en spiseskje om dagen, eller 5 til 15 ml per dag, for en vekt mellom 50 kg og 80 kg.
 • Først og fremst om morgenen på tom mage, eventuelt sammen med et eple.

Kjemisk og kosmetisk klassifisering Fullèrene C60

CAS 99685-96-8

INCI Fullerene

C60 finnes i naturlig tilstand i shungittstein, mindre enn 5 %, men også i aske og sot fra vedfyring.
Karbon 60 inneholder ingen spor av kjemiske forurensninger eller løsemidler som benzen eller toluen.

Oppdag virkningen av Carbon 60 på :

 • Frie radikaler: Aldringens katalysatorer
 • C60: Ditt skjold Mot virus og patogener
 • Mitokondriene: Energimysteriet
 • Kamp mot kreft: Forebygging og motstandsdyktighet
 • Telomerer: DNAets voktere
 • Luftbølger: Helsefarer ved stråling

C60 Oil - en naturlig antioksidant som styrker immunforsvaret og er et kosttilskudd mot aldring.

C60 skjønnhet aldring hudpleie helse vakker kvinne ansikt rynkerVelkommen til vår C60-olje, et fantastisk antioksidanttilskudd med mange helsefordeler. Den økologiske C60-oljen vår er laget av karbon 60 og olivenolje, og er det ultimate anti-aldringstilskuddet som styrker helsen din og støtter immunsystemet.

Hva gjør C60-oljen vår så spesiell? Våre naturlige antioksidanter er unike og bidrar til å beskytte cellene mot skader fra frie radikaler. Dette betyr at bedre fysisk yteevne og velvære, samtidig som du beskytter deg mot miljøgifter og miljøforurensninger.

C60-oljen vår er også et godt tilskudd for å fremme sunn aldring. Med sin kraftige antioksidantegenskaper bidrar det til å forbedre kollagenproduksjonen og redusere fine linjer og rynker. Så ikke bare føler du deg bra, men du ser også fantastisk ut!

I motsetning til mange andre kosttilskudd er vår C60-olje dokumentert og testet i sin effektivitet. Regelmessig bruk gjør at du kan glede deg over forbedret fysisk og psykisk helse mens du kjemper mot aldring.

Gjør C60-oljen til en del av din daglige rutine og opplev hvordan den forandrer helsen din. Bestill nå og kjenn forskjellen!

Vil du avsløre hemmeligheten bak lang levetid? Oppdag den banebrytende forskningen på Carbon 60 som forskerne ikke vil at du skal gå glipp av!

Karbon 60-bloggen vår avslører sannheten for deg!

En liten bit av C60-historien:

Harry Kroto, spesialist i organisk kjemi ved University of Sussex i Storbritannia, oppdager et langt karbonmolekyl i det interstellare rommet.
Sammen med fysikerkollegene Robert Curl og Richard Smalley fordamper de grafitt-karbon-nanorør (grafen) ved svært høye temperaturer. De har gjenskapt C60. Det er en mangekant med 60 hjørner og 32 flater, hvorav 12 er femkanter og 20 sekskanter, og ligner perfekt på en fotball eller buckyball.
Forskerne kalte Buckminsterfulleren C60 eller Buckminsterfulleren til ære for Richard Buckminster Fuller, en amerikansk arkitekt og oppfinner av den geodetiske kuppelen. Dette teamet av kjemikere vil bli tildelt Nobelprisen i kjemi i 1996 for deres oppdagelse av fullerener.

C60-egenskaper:

Disse forbindelsene har også ledende og smørende fysiske egenskaper. De brukes for eksempel i fotovoltaiske solceller.
På grunn av sin molekylære struktur brukes karbon 60 i nanoteknologi på grunn av sin evne til å gå til hjertet av celler gjennom cellemembranen.
Nyere vitenskapelig forskning innen nanovitenskap har demonstrert dens effektivitet mot kreftceller eller bestråling.

En ekstraordinær evne til å bekjempe oksidativt stress

 • Spektakulære effekter
 • De spektakulære effektene skyldes ikke bare reduksjonen av oksidativt stress, men også at det absorberes fullstendig av fordøyelsessystemet og forsvinner innen ti timer etter at det er tatt opp.
 • Karbon 60 er faktisk den mest kjente antioksidanten, og kan avgi 180 ganger flere elektroner enn vitamin C!
 • Et vitenskapelig eksperiment som ble publisert i 2008, viste at mus ikke bare kan leve lenger, men også begrense de kognitive problemene knyttet til alder.

Kraftig cellulær penetrering

C60 bekjemper oksidativt stressFullerene C60 har et stort antall dobbeltbindinger og har derfor en kraftig antioksidanteffekt. Med evnen til lett å trenge inn i selv celler, kjerner og mitokondrier, er C60 den mest effektive frie radikalfjerneren i verden! Et vakkert perspektiv for nevrodegenerative sykdommer.

Forbes magazine har til og med skrevet en artikkel om sammenhengen mellom sunn mitokondriefunksjon og anti-aldringsperspektiver.

Fullerene C60-molekylet er lite og trenger lett gjennom blod-hjerne-barrieren. Ved å utvikle nye aktive forbindelser som kan brukes av hjernen, kan denne utrolige egenskapen føre til mange medisinske anvendelser innen nanomedisin. Derfor er fulleren C60 et svært lovende stoff i behandlingen av ulike nevronale sykdommer.

Fulleren C60 kan brukes til å behandle hjernesykdommer.

Fullerene C60 kan til og med betraktes som en effektiv ingrediens i behandlingen av Alzheimers sykdom, ettersom forskere har vist at det kan motstå opphopning av beta-amyloid og ødeleggelse av pyramidale nevroner. hippocampus. Man kan se for seg at det utvikles nye legemidler rettet mot hjernen, med antioksidantegenskaper.

Nyere vitenskapelige eksperimenter har vist at fulleren C60 kan forsinke symptomene på amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og at dens antioksidantegenskaper beskytter nevroner mot degenerativ Parkinsons sykdom. Fulleren C60 fjerner superoksydanioner og hydrogenperoksid (H2O2) og hemmer effektivt lipidperoksidasjon.

Nyttig for kreftforskning

 • Med sin sterke antioksidantkapasitet kan fulleren C60 utløse mange Fenton-reaksjoner som dreper virus og bakterier.
 • Ifølge en studie fra 2011 hemmet en dose C60 fulleren på 5 mg/kg veksten av transplanterte lungekarsinomsvulster med mer enn 76 %, men hadde også en betennelsesdempende effekt. -Det hadde også en betennelsesdempende effekt på metastatiske svulster med nesten 48 %.
 • Fullerener ser også ut til å være effektive bærere for konvensjonelle legemidler (for eksempel i kreftforskning), takket være deres autofagiske egenskaper på kreftceller, slik at de kan nå målsvulster på en mer nøyaktig måte.
 • Et vitenskapelig eksperiment fra 2009 nevner også forbedringen av hårregenerering, noe som er en spesielt interessant indikator for å motvirke effekten av cellegiftbehandling.
 • På grunn av den sterke penetrasjonen av C60-fullerene inn i virusmembranen, kan det forhindre replikasjon av viruset, spesielt typer HIV (AIDS) og cytomegalovirus.

C60 Anti-aging fordeler:

C60 er en ubestridelig anti-aldringsfordel, da det kan motvirke ødeleggelse av kollagenfibre av frie radikaler.
En vitenskapelig studie utført med 23 personer viste at inntak av C60 i åtte uker reduserte dybden av rynker.
I en annen test, i fire uker, økte hudens andel av kollagen og en optimalisering av hydreringsnivået.

C60 for skjelett og ledd:

Et forskerteam har vist at karbon 60 er i stand til å fremme utviklingen av kondrocytter.
Det er disse cellene som garanterer regenerering av brusk, vevet som dekker de benete endene i leddene.
Karbon 60 kan derfor bekjempe slitasjegikt.

C60, et innovativt kosttilskudd?

Det finnes mange vitenskapelige eksperimenter som viser at fordeler med karbon 60 for helsen og har bevist at det ikke er giftig.
Selv om fullerene C60 fortsatt ikke er validert for konsum, kan det bli et personlig valg for å øke egen vitalitet og levetid eller for dyr.
C60 kan ikke betraktes som et medikament, et kosttilskudd eller et kosttilskudd.
Bruken av C60 til menn og kvinner er fortsatt eksperimentell, og selges kun til forskningsformål.

Øker ekspertisen, autoriteten og tilliten til vår Carbon 60 olivenolje-eliksir.

Et team av eksperter med omfattende kunnskap og erfaring innen helse og velvære utvikler vår Carbon 60 olivenoljeeliksir. Teamet vårt består av ernæringsfysiologer, forskere og bransjefolk som har viet sin karriere til å forstå fordelene med Carbon 60 og olivenolje. Vi opprettholder sterke partnerskap med anerkjente institusjoner og organisasjoner for å sikre at produktet vårt overholder de høyeste standarder for kvalitet og effekt.

Vi oppdaterer kontinuerlig kunnskapsbasen vår og holder oss informert om den nyeste vitenskapelige forskningen, slik at vi kan gi kundene våre nøyaktig og pålitelig informasjon.

Vår forpliktelse til åpenhet og åpen kommunikasjon sikrer at du kan stole på oss som en pålitelig kilde til dine helse- og velværebehov.

Opplev fordelene med vår Carbon 60 Olive Oil Elixir, støttet av vår ekspertise, autoritet og pålitelighet.

Kategori hampolje C60

Les merVis mindre
Produktdetaljer
Huile-Chanvre-C60

Dataark

Sammensetninger
Hamp- og C60-olje 0,8 mg/ml
Presentasjon
Ravfarget glassflaske som beskytter mot UV-stråler
Anbefalinger for bruk
Anmeldelser(3)
Samlet vurdering
4.7
3 Anmeldelser
Qualité
(4.7)
J'ai essayé de nombreux suppléments de santé dans le passé, mais cette huile C60 est vraiment unique. Depuis que je l'utilise, ma peau a l'air plus jeune et plus saine, et je me sens en pleine forme. C'est comme un élixir de vie dans une petite bouteille!

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn