Hyaluron Forte 500mg

Kosttilskudd med hyaluronsyre (natriumhyaluronat) av vegetabilsk opprinnelse.

90 veganske kapsler - 500 mg
Økonomisk, for 3 måneder!

Les merVis mindre
Antall flasker
 • 90 kapsler
 • 2x 90 gél - 3% de remise
 • 3x 90 gél - 5% de remise
 • 4x 90 gél - 7% de remise
På lager 16 eks.
Legg til i ønskeliste
Beskriving

Fort dosering
For maksimal effektivitet
Økonomisk, i 3 måneder!

Anti-aldring
Bidrar til å redusere for tidlig aldring

Hudens helse
Gjenoppretter hudens smidighet og elastisitet

Hilsener
Forbedrer tonen i leddene

Betennelsesdempende
Lindrer kløe og forbedrer sårtilheling

Slitasjegikt
Reduserer smerte og fremskynder reparasjonsprosessen

Vårt FORTE kosttilskudd med hyaluronsyre er høyt dosert, 500 mg per kapsel er det maksimale du finner.

Den luksuriøse flasken er laget av ravfarget glass for å beskytte mot lys og bevare alle egenskapene. 2 års holdbarhetstid!

Leter du etter informasjon om det beste kosttilskuddet med hyaluronsyre? Da har du kommet til rett sted!

Hyaluronsyre er et av de viktigste stoffene for huden i menneskekroppen, men også for leddene. Det gir disse to delene av kroppen elastisitet og vitalitet.

En mangel på denne syren kan føre til rynker og leddsmerter.

Innholdsfortegnelse

1. Hva er hyaluronsyre og generelle aspekter

Hyaluronsyre er et stoff som produseres naturlig av kroppen for å fukte og beskytte vev.

Finnes også i mange andre stoffer.

Hyaluronsyre, som også finnes i mange dyr og visse typer bakterier, er en av hovedkomponentene i bindevev, spesielt i den amorfe substansen (eller grunnsubstansen, en kompakt gel som kollagen- og elastinfibrene er innbakt i).

Oppdaget i forbindelse med en studie av hyaluronsyre i en av de største vevstypene i kroppen.

Dette mukopolysakkaridet, som ble oppdaget i øyets glasslegeme og brukt siden 1970-tallet, ble inntil for få år siden utelukkende utvunnet fra dyr, spesielt haner.

I dag suppleres hyaluronsyre fra fugler med hyaluronsyre utvunnet fra spesielle bakterier. Moderne produksjonsteknikker gjør det mulig å syntetisere ulike typer hyaluronsyre med forskjellige egenskaper og bruksområder.

Det er også mulig å syntetisere hyaluronsyre fra en rekke ulike kilder.

Kjemisk struktur
Kjemisk sett er hyaluronsyre klassifisert som et glykosaminoglykan. Molekylet er nemlig dannet ved repetisjon av lange sekvenser av to enkle sukkerarter, glykuronsyre og N-acetylglukosamin. Disse stoffene er begge negativt ladet, og når de kommer sammen, gir den sterke frastøtningen opphav til et lineært, fleksibelt og ekstremt polært molekyl.

Den høye løseligheten i et vandig miljø er viktig for å sikre vevets fuktighet og samtidig beskytte det mot for store påkjenninger og belastninger.

Samtidig gjør den høye affiniteten med andre hyaluronsyremolekyler og med andre komponenter i den ekstracellulære matrisen det mulig å danne et tett og komplekst nettverk med høy molekylvekt.

2. Hva brukes hyaluronsyre til?

Som vi allerede har nevnt, spiller hyaluronsyre en svært viktig rolle i sammensetningen av bindevevet i kroppen vår, der den deltar i opprettholdelsen av fuktighetsgrad, turgesens, viskositet og plastisitet.

Enkelt sagt fungerer hyaluronsyre som et slags stillas som gjør det mulig for vevet å holde seg i form, og takket være evnen til å binde og holde på vann sørger den for at fuktigheten i huden opprettholdes.

Tilstedeværelsen av hyaluronsyre beskytter også kroppen mot inntrengning av virus og bakterier, da den fungerer som et slags filter.

Til slutt bør vi også nevne de helbredende og betennelsesdempende egenskapene. Hyaluronsyrens unike kjemiske struktur og mange egenskaper gjør den spesielt nyttig innen medisin og estetikk. Dens evne til å binde vann og andre stoffer gir opphav til beskyttende geler som er spesielt nyttige for hud og ledd.

Det er lett å fremstille i laboratoriet, og bortsett fra noen få isolerte tilfeller av overfølsomhet overfor stoffet, har det ingen kontraindikasjoner eller bivirkninger.

3. Hva er kosttilskudd med hyaluronsyre?

Hyaluronsyretilskudd er produkter som inneholder betydelige mengder av dette grunnstoffet, og som kan kompensere for mangel på dette grunnstoffet og problemene som oppstår som følge av det.

Disse produktene er vanligvis formulert i tablettform, selv om de også er tilgjengelige i pulverform. Disse produktene er ekstremt viktige for de som lider av denne spesielle mangelen.

Det bør tas i betraktning at disse produktene er kosttilskudd hvis funksjon er å støtte kostholdet, uten å erstatte det på noen måte. Det er derfor nødvendig å ta vare på kostholdet for å oppnå de ønskede gunstige effektene.

Det er viktig å huske på at disse produktene er kosttilskudd hvis funksjon er å støtte kostholdet, uten på noen måte å erstatte det.

Disse kosttilskuddene er imidlertid vitenskapelig testet og er avhelt naturlig opprinnelse, noe som gjør dem til et rent produkt uten spesifikke kontraindikasjoner.

4. Hva er fordelene med kosttilskudd med hyaluronsyre?

Som nevnt ovenfor kompenserer kosttilskudd med hyaluronsyre effektivt for mangelen på dette elementet, og klarer å gi en rekke fordeler ganske umiddelbart.

De viktigste fordelene med denne typen kosttilskudd er som følger:

 • Øke hudens elastisitet
 • Redusere ujevnheter i huden
 • Forbedre hudens velvære og generelle helse
 • Forbedrer øyets helse og velvære
 • Forbedret tonus i leddene
 • Redusere for tidlig aldring

5. Hva er doseringen av kosttilskudd med hyaluronsyre?

Som med alle kosttilskudd finnes det ingen fast daglig dose, da doseringen avhenger av den enkeltes behov, type kosthold og livsstil.

Men det finnes ingen fast daglig dose.

Det kan imidlertid sies at de daglige dosene som er angitt på produktet, aldri bør overskrides, da overskridelse kan føre til problemer.

6. Hudenes anatomi

Huden består av forskjellige lag som har ulike strukturer og dermed ulike funksjoner.

Generelt kan vi si at hudens hovedfunksjon er å beskytte oss mot ytre påvirkninger, for eksempel bakterier, og å opprettholde varmebalansen takket være svettekjertlene som finnes over hele kroppsoverflaten.

Starter vi med utsiden, finner vi:

 • overhuden
 • derma
 • subkutant lag

Epidermis består av flere lag, hvert av dem kjennetegnet av celler som kalles keratinocytter; disse differensieres innenfra og ut, modnes og dør til slutt (noe som fører til at huden feller naturlig).

Denne første delen er den vanskeligste for aktive ingredienser i kosmetikk å passere, siden den består av tett sammenbundne celler og ikke har noen blodkapillærer.

Det kan imidlertid argumenteres for at mindre hyaluronsyremolekyler, dvs. molekyler med lav molekylvekt, lettere kan krysse denne barrieren enn molekyler med høy molekylvekt og utøve sin virkning bedre.

Dermis er bindevevslaget rett under overhuden, der vi finner nerveender, blodkapillærer, hårpærer og talgkjertler.

Sluttelig fungerer underhuden som et bindeledd mellom overhuden og resten av kroppen, som hovedsakelig består av fettvev.

7. Rynker og hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en essensiell komponent i dermis. Takket være egenskapene til hyaluronsyre gir den huden dens klassiske egenskaper som elastisitet og mykhet.

Konsentrasjonen i hudens bindevev har imidlertid en tendens til å synke med alderen. Hvis denne konstante og betydelige reduksjonen er en av hovedårsakene til hudens aldring, kan tilførsel av hyaluronsyre reaktivere moden hud ved å stimulere cellefunksjonen og gjenopprette tapt fasthet og utstråling.

Av disse grunnene er det viktig å ta hensyn til hudens behov for å få tilført hyaluronsyre.

Av alle disse grunnene har dette stoffet blitt brukt med suksess innen dermatologi og estetikk i flere år.

8. Artrose og hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en essensiell komponent i leddvæske. Denne væsken er plassert inne i leddene for å beskytte brusken mot slitasje og store belastninger. I tillegg til å dempe bevegelser, tilfører leddvæsken næring til brusken og setter fart på reparasjonsprosessene.

Leddets aldring kan føre til at leddene blir eldre.

Leddets aldring er, i likhet med hudens aldring, forbundet med en reduksjon i produksjonen av leddvæske. Hyaluronsyrens virkning kan sammenlignes med motoroljen i en bil. Over tid reduserer varme og friksjon oljens viskositet, noe som gjør den mindre effektiv til å beskytte mekaniske deler. Hyaluronsyre oppfører seg på samme måte inne i leddene. Hyaluronsyre er spesielt effektivt i behandling og forebygging av slitasjegikt, en degenerativ sykdom i brusken. Inntak av dette stoffet kan redusere smerte samtidig som det fremskynder reparasjonsprosessen.

9. Andre bruksområder

Hyaluronsyre brukes også innen øye-, øre- og øyekirurgi og ved vevstilheling og -regenerering.

Det er derfor ingen tilfeldighet at hyaluronsyre også brukes innen øye-, øre- og øyekirurgi.

Det er derfor ingen tilfeldighet at hyaluronsyre inngår i sammensetningen av mange legemidler og medisinsk utstyr som brukes til å behandle en lang rekke tilstander.

10. Animalsk eller vegetabilsk hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en av hovedkomponentene i bindevev og finnes i ulike vev i kroppen: I tillegg til huden er det en viktig komponent i brusk, sener, navlestrengen og øyet (glasslegemet). Hyaluronsyre som brukes i kosmetikk (og innen medisin) kan være av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse.

Inntil nylig var hyaluronsyren som ble brukt i kosmetikk og andre steder, utelukkende av animalsk opprinnelse, hovedsakelig utvunnet fra haner eller grisebrusk.

I dag finnes det ved siden av hyaluronsyre av animalsk opprinnelse også hyaluronsyre som utvinnes fra visse bakterier og fremstilles ved biofermentering av disse bakteriene på et plantesubstrat, noe som er tilfellet med vår hyaluronsyre. Moderne produksjonsteknikker, som har utviklet seg i løpet av de siste ti årene, gjør det mulig å syntetisere ulike typer hyaluronsyre med forskjellige egenskaper og bruksområder.

Vår hyaluronsyre er derfor av 100 % vegetabilsk opprinnelse, fremstilt ved bakteriell fermentering, en bioteknologisk prosess som innebærer å la spesielle gjærsopper fermentere og produsere den spontant. Det passer perfekt for veganere.

11. Hva er de mulige bivirkningene og kontraindikasjonene ved bruk av kosttilskudd med hyaluronsyre?

Våre kosttilskudd med hyaluronsyre er helt naturlige produkter. Av denne grunn anses de for å være svært trygge produkter uten spesielle kontraindikasjoner og tolereres veldig godt.

Hyaluronsyreforbruket må imidlertid kontrolleres, da et overskudd av dette elementet kan føre til visse ubehagelige bivirkninger. De viktigste bivirkningene er som følger:

 • hevelser
 • Rødme i huden
 • Intoleranse og/eller allergiske reaksjoner

For å unngå ubehagelige bivirkninger eller alvorlige problemer anbefales det ikke å gi disse produktene til barn.

Hvis du er gravid eller ammer, er det viktig å rådføre deg med legen din før du tar disse produktene. Hvis de anbefalte dosene overholdes og produktene tas med omtanke, kan de anses som svært sikre produkter som sannsynligvis ikke vil forårsake noen problemer.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
hyaluron-forte

Dataark

Sammensetninger
Hyaluronsyre 500 mg, 100 % naturlig, vegansk, GMO-fri, kapselskall: hydroksypropylmetylcellulose
Egenskaper
Kraftig antioksidant
Presentasjon
Glassflaske med 90 kapsler - 2 års holdbarhetstid
Dosering
1 kapsel om dagen med vann
Anmeldelser(4)
Samlet vurdering
5
4 Anmeldelser
Qualité
(5)
Gracias por compartir con todos nosotros toda esta interesante información. Con estos granitos de arena hacemos màs grande la montaña Internet. Enhorabuena por esta web.

Saludos

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn