Svartkumminolje C60

Siden 2018.
Nigella Sativa (svartkummin) oljeeliksir beriket med karbon 60.
C60 Anti-aldring antioksidant.

Les merVis mindre
138,00 € (inkl. mva)
Velg kapasitet ml
 • 100 ml
 • 250 ml
 • 2x 250ml - 3% rabatt
 • 3x 250ml - 5% rabatt
 • 4x 250ml - 7% rabatt
En stock 15 eks.
Lukk
Legg til i ønskeliste(1)
Beskriving
 • 99,99 % Fullerene C60 Sublimert mono-molekyl suspendert i ultrarens biologisk svart spisskummenolje (Nigella Sativa - kalonji).
 • Karbon 60-konsentrasjon: 80 mg / 100 ml - 200 mg / 250 ml
 • To kapasiteter er tilgjengelige, 100 ml eller 250 ml.
 • Ta mellom en teskje og en spiseskje om dagen, eller 5 til 15 ml per dag, for en vekt mellom 50 kg og 80 kg.
 • Foretrekkes om morgenen på tom mage, eventuelt sammen med et eple.

Kjemisk og kosmetisk klassifisering Fullèrene C60

CAS 99685-96-8

INCI Fullerene

Svart spisskummenolje: Faraoenes olje

I århundrer har svart spisskummenolje har vært kjent som faraoenes olje. Denne oljen, som utvinnes fra frøene til planten Nigella sativa, har blitt brukt i tradisjonell medisin til å behandle en rekke ulike plager, fra fordøyelsesproblemer til luftveislidelser. Men fordelene stopper ikke der.

Svart spisskummenolje er fullpakket med essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler som kan bidra til å forbedre kroppens generelle helse. Det kan øke immunforsvaret ditt, forbedre fordøyelsen og støtte luftveiene. I tillegg kan de betennelsesdempende egenskapene hjelpe redusere betennelse i hele kroppen, noe som kan føre til bedre helse og velvære.

Nigella Sativa har vært ansett som en "mirakelurt" i tusenvis av år, med et rykte som et "middel mot alt unntatt døden". Svartfrøolje ble til og med funnet i graven til den egyptiske faraoen Tutankhamon. Frøene er små, halvmåneformede og svarte, og den historiske bruken går tilbake til det gamle Egypt på kong Tuts tid. Kleopatra brukte angivelig oljen for å opprettholde vakkert hår og hud, mens Hippokrates foreskrev den for fordøyelsesproblemer.

Mange vitenskapelige studier har vist at Nigella Sativa også kan bekjempe tarmparasitter, som Helicobacter pylori, Schistosoma mansoni, Aspiculuris tetraptera, Hymenolepis nana.

Nigellon og tymokinon er to av de viktigste bioaktive forbindelsene som finnes i svartfrøolje.

I butikken vår tilbyr vi svartkumminolje av høy kvalitet som er kaldpresset for å beholde alle dens naturlige fordeler. Prøv den i dag og oppdag selv de fantastiske fordelene med denne eldgamle oljen. Kroppen din vil takke deg.

C60 finnes i naturlig tilstand i shungittstein, mindre enn 5 %, men også i aske og sot fra vedfyring.
Karbon 60 inneholder ingen spor av kjemiske miljøgifter eller løsemidler som benzen eller toluen.

Oppdag virkningen av Carbon 60 på :

 • Frie radikaler: Aldringens katalysatorer
 • C60: Ditt skjold mot virus og patogener
 • Mitokondriene: Energimysteriet
 • Mitokondriene
 • Kamp mot kreft: Forebygging og motstandsdyktighet
 • Telomerer
 • Telomerer: DNAets voktere
 • Luftbølger: Helsefarer ved stråling

C60 Oil - En naturlig antioksidant som styrker immunforsvaret og er et kosttilskudd mot aldring.

C60 skjønnhet aldring hudpleie helse vakker kvinne ansikt rynkerVelkommen til vår C60-olje, et fantastisk antioksidanttilskudd med mange helsefordeler. Vår økologiske C60-olje er laget av karbon 60 og olivenolje og er det ultimate anti-aldringstilskuddet som styrker helsen din og støtter immunforsvaret.

Hva gjør C60-oljen vår så spesiell? Våre naturlige antioksidanter er unike og bidrar til å beskytte cellene mot skader fra frie radikaler. Dette betyr at bedre fysisk yteevne og velvære, samtidig som du beskytter deg mot miljøgifter.

C60-oljen vår er også et godt tilskudd for å fremme sunn aldring. Med sin kraftige antioksidantegenskaper bidrar det til å forbedre kollagenproduksjonen og redusere fine linjer og rynker. Så ikke bare føler du deg bra, men du ser også fantastisk ut!

I motsetning til mange andre kosttilskudd er vår C60-olje dokumentert og testet i sin effektivitet. Regelmessig bruk lar deg glede deg over forbedret fysisk og mental helse mens du kjemper for å eldes.

Gjør C60-olje til en del av din daglige rutine og opplev hvordan den forvandler helsen din. Bestill nå og kjenn forskjellen!

Vil du avsløre hemmeligheten bak lang levetid? Oppdag den banebrytende forskningen på Carbon 60 som forskerne ikke vil at du skal gå glipp av!

Karbon 60-bloggen vår avslører sannheten for deg!

En liten bit av C60-historien:

Harry Kroto, spesialist i organisk kjemi ved University of Sussex i Storbritannia, oppdager et langt karbonmolekyl i det interstellare rommet.
Sammen med fysikerkollegene Robert Curl og Richard Smalley fordamper de grafitt-karbon-nanorør (grafen) ved svært høye temperaturer. De har gjenskapt C60. Det er en mangekant med 60 hjørner og 32 flater, hvorav 12 er femkanter og 20 sekskanter, og ligner perfekt på en fotball eller buckyball.
Forskerne kalte Buckminsterfulleren C60 eller Buckminsterfulleren til ære for Richard Buckminster Fuller, en amerikansk arkitekt og oppfinner av den geodetiske kuppelen. Dette kjemikerteamet vil bli tildelt Nobelprisen i kjemi i 1996 for deres oppdagelse av fullerener.

C60-egenskaper:

Disse forbindelsene har også ledende og smørende fysiske egenskaper. De brukes for eksempel i fotovoltaiske solceller.
På grunn av sin molekylære struktur brukes karbon 60 i nanoteknologi på grunn av sin evne til å gå til hjertet av celler gjennom cellemembranen.
Nyere vitenskapelig forskning innen nanovitenskap har vist at det er effektivt mot kreftceller eller bestråling.

En ekstraordinær evne til å bekjempe oksidativt stress

 • Spektakulære effekter
 • De spektakulære effektene skyldes ikke bare reduksjonen av oksidativt stress, men også at det absorberes fullstendig av fordøyelsessystemet og forsvinner innen ti timer etter at det er tatt opp.
 • Karbon 60 er faktisk den mest kjente antioksidanten, og den kan avgi 180 ganger flere elektroner enn vitamin C!
 • Et vitenskapelig eksperiment som ble publisert i 2008, viste at mus ikke bare kan leve lenger, men også begrense de aldersrelaterte kognitive manglene.

Kraftig cellulær penetrering

C60 bekjemper oksidativt stressFullerene C60 har et stort antall dobbeltbindinger og har derfor en kraftig antioksidanteffekt. Med evnen til lett å trenge inn i selv celler, kjerner og mitokondrier, er C60 den mest effektive frie radikalfjerneren i verden! Et vakkert perspektiv for nevrodegenerative sykdommer.

Forbes magazine har til og med skrevet en artikkel om sammenhengen mellom sunn mitokondriefunksjon og anti-aldringsperspektiver.

Fullerene C60-molekylet er lite og trenger lett gjennom blod-hjerne-barrieren. Ved å utvikle nye aktive forbindelser som kan brukes av hjernen, kan denne utrolige egenskapen føre til mange medisinske anvendelser innen nanomedisin. Derfor er fulleren C60 et svært lovende stoff i behandlingen av ulike nevronale sykdommer.

Fulleren C60 kan brukes til å behandle hjernesykdommer.

Fullerene C60 kan til og med betraktes som en effektiv ingrediens i behandlingen av Alzheimers sykdom, ettersom forskere har vist at det kan motstå opphopning av beta-amyloid og ødeleggelse av pyramidale nevroner. hippocampus. Man kan se for seg at det utvikles nye legemidler rettet mot hjernen, med antioksidantegenskaper.

Nyere vitenskapelige eksperimenter har vist at fulleren C60 kan forsinke symptomene på amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og at dens antioksidantegenskaper beskytter nevroner mot degenerativ Parkinsons sykdom. Fulleren C60 fjerner superoksydanioner og hydrogenperoksid (H2O2) og hemmer effektivt lipidperoksidasjon.

Nyttig for kreftforskning

 • Stark antioksidant
 • Med sin sterke antioksidantkapasitet kan fulleren C60 utløse mange Fenton-reaksjoner som dreper virus og bakterier.
 • Ifølge en studie fra 2011 hemmet en dose C60 fulleren på 5 mg/kg veksten av transplanterte lungekarsinomsvulster med mer enn 76 %, men hadde også en betennelsesdempende effekt. -Det hadde også en betennelsesdempende effekt på metastatiske svulster med nesten 48 %.
 • Fullerener ser også ut til å være effektive bærere for konvensjonelle legemidler (for eksempel i kreftforskning), takket være deres autofagiske egenskaper på kreftceller, slik at de kan nå målsvulster på en mer nøyaktig måte.
 • Et vitenskapelig eksperiment fra 2009 nevner også forbedringen av hårregenerering, noe som er en spesielt interessant indikator for å motvirke effekten av cellegiftbehandling.
 • På grunn av den sterke penetrasjonen av C60-fullerene i virusmembranen, kan det forhindre replikasjon av viruset, spesielt typer HIV (AIDS) og cytomegalovirus.

C60 Anti-aging fordeler:

C60 er en ubestridelig anti-aldringsfordel, da det kan motvirke ødeleggelse av kollagenfibre av frie radikaler.
En vitenskapelig studie utført med 23 personer viste at inntak av C60 i åtte uker reduserte dybden av rynker.
I en annen test, i fire uker, økte hudens andel av kollagen og en optimalisering av hydreringsnivået.

C60 for skjelett og ledd:

Et forskerteam har vist at karbon 60 er i stand til å fremme utviklingen av kondrocytter.
Det er disse cellene som garanterer regenerering av brusk, vevet som dekker de benete endene i leddene.
Karbon 60 kan derfor bekjempe slitasjegikt.

C60, et innovativt kosttilskudd?

Det finnes mange vitenskapelige eksperimenter som viser at fordeler med karbon 60 for helsen og har bevist at det ikke er giftig.
Selv om fullerene C60 fortsatt ikke er validert for konsum, kan det bli et personlig valg for å øke egen vitalitet og levetid eller for dyr.
C60 kan ikke betraktes som et medikament, et kosttilskudd eller et kosttilskudd.
Bruken av C60 til menn og kvinner er fortsatt eksperimentell, og selges kun til forskningsformål.

Kategori Svart spisskummenolje C60

Les merVis mindre
Produktdetaljer
Huile-Nigelle-C60

Dataark

Sammensetninger
Nigella Sativa-olje og C60 0,8 mg/ml
Egenskaper
Kraftig antioksidant
Presentasjon
Ravfarget glassflaske som beskytter mot UV-stråler

Spesifikke referanser

ean13
9504000417024
Anbefalinger for bruk
Anmeldelser(4)
Samlet vurdering
5
4 Anmeldelser
Qualité
(5)
J'ai commencé à prendre cette huile C60 il y a quelques semaines, et je dois dire que je suis impressionné par les résultats. Je me sens moins fatigué, plus alerte et globalement en meilleure santé. Je recommande vivement ce produit!

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn