C60 olivenolje

Siden 2018.
Olivenoljeeliksir beriket med karbon 60.
C60 er en antioksidant som motvirker aldring.

Les merVis mindre
127,00 € (inkl. mva)
Velg kapasitet ml
 • 100 ml
 • 250 ml
 • 2x 250ml - 3% rabatt
 • 3x 250ml - 5% rabatt
 • 4x 250ml - 7% rabatt
En stock 26 eks.
Lukk
Legg til i ønskeliste(1)
Beskriving
 • 99,99 % Fullerene C60 Sublimert mono-molekyl suspendert i ultraren olivenolje.
 • Karbon 60-konsentrasjon: 80 mg / 100 ml - 200 mg / 250 ml
 • To kapasiteter er tilgjengelige, 100 ml eller 250 ml.
 • Ta mellom en teskje og en spiseskje om dagen, eller 5 til 15 ml per dag, for en vekt mellom 50 kg og 80 kg.
 • Foretrekkes om morgenen på tom mage, eventuelt sammen med et eple.

Kjemisk og kosmetisk klassifisering Fullèrene C60

CAS 99685-96-8

INCI Fullerene

Olivenolje er den oljen forskerne har valgt for studie Baati / Fanchon i Paris i 2012.

Karbon 60 finnes i naturlig tilstand i shungittstein, mindre enn 5 %, men også i aske og sot fra vedfyring.
Karbon 60 inneholder ingen spor av kjemiske miljøgifter eller løsemidler som benzen eller toluen.

Oppdag virkningen av Carbon 60 på :

 • Frie radikaler: Aldringens katalysatorer
 • C60: Ditt skjold mot virus og patogener
 • Mitokondriene: Energimysteriet
 • Mitokondriene
 • Kamp mot kreft: Forebygging og motstandsdyktighet
 • Telomerer
 • Telomerer: DNAets voktere
 • Luftbølger: Helsefarer ved stråling

C60 Oil - en naturlig antioksidant som styrker immunforsvaret og er et kosttilskudd mot aldring.

people-skin-care-beauty-fine-wrinkles-concept-face-beautiful-happy-young-woman

Velkommen til vår C60-olje, et fantastisk antioksidanttilskudd med en rekke helsefordeler. Laget av karbon 60 og olivenolje er vår økologiske C60-olje det ultimate anti-aldringstilskuddet som styrker helsen din og støtter immunforsvaret.

C60 Olive Oil Benefits er virkelig transformative. Forestill deg en eliksir som kan øke vitaliteten, forbedre cellefunksjonen og gi en formidabel antioksidantbeskyttelse. En C60-tilskudd oppnår nettopp dette ved å utnytte styrken til karbon 60-molekyler i et gunstig olivenoljemedium. Dette kosttilskuddet er banebrytende innen velvære og gir dyptgripende fordeler som nærer og forynger kroppen din på mikroskopisk nivå. Opplev det beste fra naturen og vitenskapen flettet sammen i hver dråpe. Oppdag et sunnere, revitalisert jeg med C60 Olive Oil Miracle.

Hva gjør C60-oljen vår så spesiell? Våre naturlige antioksidanter er unike og bidrar til å beskytte cellene mot skader fra frie radikaler. Dette betyr at du forbedrer din fysiske ytelse og velvære samtidig som du beskytter deg mot miljøgifter og miljøgifter.

C60-oljen vår er også et flott tilskudd for å fremme sunn aldring. Med sine kraftige antioksidantegenskaper bidrar den til å forbedre kollagenproduksjonen og redusere fine linjer og rynker. Så ikke bare føler du deg bra, men du ser også fantastisk ut!

I motsetning til mange andre helsetilskudd er vår C60-olje bevist og testet i sin effektivitet. Regelmessig bruk lar deg glede deg over forbedret fysisk og mental helse mens du kjemper for å eldes.

Gjør C60-olje til en del av din daglige rutine og opplev hvordan den forvandler helsen din. Bestill nå og kjenn forskjellen!

Vil du avsløre hemmeligheten bak lang levetid? Oppdag den banebrytende forskningen på Carbon 60 som forskerne ikke vil at du skal gå glipp av!

Karbon 60-bloggen vår avslører sannheten for deg!

En liten bit av C60-historien:

Harry Kroto var en av de første C60-bloggerne i Norge.

Harry Kroto, spesialist i organisk kjemi ved University of Sussex i Storbritannia, oppdager et langt karbonmolekyl i det interstellare rommet.
Sammen med fysikerkollegene Robert Curl og Richard Smalley fordamper de grafitt-karbon-nanorør (grafen) ved svært høye temperaturer. De har gjenskapt C60. Det er en mangekant med 60 hjørner og 32 flater, hvorav 12 er femkanter og 20 sekskanter, og ligner perfekt på en fotball eller buckyball.
Forskerne kalte Buckminsterfulleren C60 eller Buckminsterfulleren til ære for Richard Buckminster Fuller, en amerikansk arkitekt og oppfinner av den geodetiske kuppelen. Dette kjemikerteamet vil bli tildelt Nobelprisen i kjemi i 1996 for deres oppdagelse av fullerener.

C60-egenskaper:

Disse forbindelsene har også ledende og smørende fysiske egenskaper. De brukes for eksempel i fotovoltaiske solceller.
På grunn av sin molekylære struktur brukes karbon 60 i nanoteknologi på grunn av sin evne til å gå til hjertet av celler gjennom cellemembranen.
Nyere vitenskapelig forskning innen nanovitenskap har vist at det er effektivt mot kreftceller eller bestråling.

En ekstraordinær evne til å bekjempe oksidativt stress

 • Spektakulære effekter
 • De spektakulære effektene skyldes ikke bare reduksjonen av oksidativt stress, men også at det absorberes fullstendig av fordøyelsessystemet og forsvinner innen ti timer etter at det er tatt opp.
 • Karbon 60 er faktisk den mest kjente antioksidanten, og den kan avgi 180 ganger flere elektroner enn vitamin C!
 • Et vitenskapelig eksperiment som ble publisert i 2008, viste at mus ikke bare kan leve lenger, men også begrense aldersrelaterte kognitive mangler. En annen studie fra 2018 kommer til samme konklusjon.

Kraftig mobilpenetrasjon

1-Telomere-Chromosome-DNA

Fullerene C60 har et stort antall dobbeltbindinger, og har derfor en kraftig antioksidant effekt. C60 har evnen til å trenge inn i selv celler, kjerner og mitokondrier, og er dermed den mest effektive frie radikalfjerneren i verden! Et vakkert perspektiv for nevrodegenerative sykdommer.

Forbes magazine har til og med skrevet en artikkel om sammenhengen mellom sunn mitokondriefunksjon og anti-aldringsperspektiver.

Fullerene C60-molekylet er lite og trenger lett gjennom blod-hjerne-barrieren. Ved å utvikle nye aktive forbindelser som kan brukes av hjernen, kan denne utrolige egenskapen føre til mange medisinske anvendelser innen nanomedisin. Derfor er fulleren C60 et svært lovende stoff i behandlingen av ulike nevronale sykdommer.

Fulleren C60 kan brukes til å behandle hjernesykdommer.

Fullerene C60 kan til og med betraktes som en effektiv ingrediens i behandlingen av Alzheimers sykdom, ettersom forskere har vist at det kan motstå opphopning av beta-amyloid og ødeleggelse av pyramidale nevroner. hippocampus. Man kan se for seg at det utvikles nye legemidler rettet mot hjernen, med antioksidantegenskaper.

Nyere vitenskapelige eksperimenter har vist at fulleren C60 kan forsinke symptomene på amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og at dens antioksidantegenskaper beskytter nevroner mot degenerativ Parkinsons sykdom. Fulleren C60 fjerner superoksydanioner og hydrogenperoksid (H2O2) og hemmer effektivt lipidperoksidasjon.

Nyttig for kreftforskning

 • Med sin sterke antioksidantkapasitet er fulleren C60 i stand til å utløse mange Fenton-reaksjoner som dreper virus og bakterier.
 • Ifølge en studie fra 2011 hemmet en dose C60 fulleren på 5 mg/kg veksten av transplanterte lungekarsinomsvulster med mer enn 76 %, men hadde også en betennelsesdempende effekt. -Det hadde også en betennelsesdempende effekt på metastatiske svulster med nesten 48 %.
 • Fullerener ser også ut til å være effektive bærere for konvensjonelle legemidler (for eksempel i kreftforskning), takket være deres autofagiske egenskaper på kreftceller, slik at de kan nå målsvulster på en mer nøyaktig måte.
 • Et vitenskapelig eksperiment fra 2009 nevner også forbedringen av hårregenerering, noe som er en spesielt interessant indikator for å motvirke effekten av cellegiftbehandling.
 • På grunn av den sterke penetrasjonen av C60-fullerene inn i virusmembranen, kan det forhindre replikasjon av viruset, spesielt typer HIV (AIDS) og cytomegalovirus.

C60 for skjelett og ledd:

Et forskerteam har vist at karbon 60 er i stand til å fremme utviklingen av kondrocytter.
Det er disse cellene som garanterer regenerering av brusk, vevet som dekker de benete endene i leddene.
Karbon 60 kan derfor bekjempe slitasjegikt.

C60, et innovativt kosttilskudd?

Det finnes mange vitenskapelige eksperimenter som viser at C60 er helsebringende og ikke er giftig.
Selv om fullerene C60 fortsatt ikke er godkjent som menneskeføde, kan det bli et personlig valg for å øke egen vitalitet og levetid eller for dyr.
C60 kan ikke betraktes som et medikament, et kosttilskudd eller et kosttilskudd.
Bruken av C60 til menn og kvinner er fortsatt eksperimentell, og selges kun til forskningsformål.

Kategori olivenolje C60

Les merVis mindre
Produktdetaljer
Huile-Olive-C60

Dataark

Sammensetninger
Olivenolje og C60 0,8 mg/ml
Egenskaper
Kraftig antioksidant
Presentasjon
Ravfarget glassflaske som beskytter mot UV-stråler

Spesifikke referanser

ean13
9504000417000
Anbefalinger for bruk
Anmeldelser(40)
Samlet vurdering
4.9
40 Anmeldelser
Qualité
(4.9)
Livraison rapide, flacon bien protégé. On voit tout de suite au goût que c'est une huile d'olive de qualité, légèrement piquante. Après environ 10 jours de prise quotidienne, les effets du c60 sont bien là. En vrac je peux citer une meilleure forme générale, j'ai l'impression que l'acuité visuelle est plus nette aussi. Je dors bien, mieux reposée le matin. Ce sont de petits changements, mais ils sont notables. C'est le seul en France et puis c'est quasiment 2 ou 3 fois moins cher qu'aux US !

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn