Kokosnøttolje C60

Siden 2018.
Fraksjonert kokosoljeeliksir (MCT) beriket med karbon 60.
C60 Anti-aldring og antioksidant.

Les merVis mindre
Velg kapasitet ml
 • 100 ml
 • 250 ml
 • 2x 250ml - 3% rabatt
 • 3x 250ml - 5% rabatt
 • 4x 250ml - 7% rabatt
En stock 11 eks.
Lukk
Legg til i ønskeliste(1)
Beskriving
 • 99,99 % Fullerene C60 Sublimert mono-molekyl suspendert i ultrarens organisk fraksjonert (MCT) kokosnøttolje.
 • Karbon 60-konsentrasjon: 60 mg / 100 ml - 150mg / 250 ml
 • To kapasiteter er tilgjengelige, 100 ml eller 250 ml.
 • Ta mellom en teskje og en spiseskje om dagen, eller 5 til 15 ml per dag, for en vekt mellom 50 kg og 80 kg.
 • Foretrekkes om morgenen på tom mage, eventuelt sammen med et eple.
 • Vår fraksjonerte (MCT) kokosnøttolje har nesten ingen smak sammenlignet med andre oljer. Denne fraksjonerte oljen forblir alltid flytende.

Kjemisk og kosmetisk klassifisering Fullèrene C60

CAS 99685-96-8

INCI Fullerene

Fraksjoneringsprosessen (hydrolyse og deretter destillasjon) gjør det mulig å fjerne eller separere visse komponenter, for eksempel langkjedede triglyserider, og kun bevare de mellomkjedede triglyseridene (MCT). Denne prosessen gjør det mulig å forbedre oljens stabilitet og forlenge dens levetid. Denne oljen har også en svært høy konsentrasjon av kaprinsyre og laurinsyre, noe som gir den flere antioksidanter og desinfiserende effekter.

C60 finnes i naturlig shungittmalm, og innholdet er mindre enn 5 %, men det finnes også aske og sot i veden.
Karbon 60 inneholder ingen kjemiske forurensninger eller løsemidler som benzen eller toluen.

Oppdag virkningen av Carbon 60 på :

 • Frie radikaler: Aldringens katalysatorer
 • C60: Ditt skjold mot virus og patogener
 • Mitokondriene: Energimysteriet
 • Kamp mot Kreft: Forebygging og motstandsdyktighet
 • Telomerer: DNAets voktere
 • Luftbølger: Helsefarer ved stråling

C60 Oil - en naturlig antioksidant som styrker immunforsvaret og er et kosttilskudd mot aldring.

C60 skjønnhet aldring mennesker hudpleie helse vakker ung kvinne ansikt med rynkerVelkommen til vår C60-olje, et fantastisk antioksidanttilskudd med mange helsefordeler. Vår økologiske C60-olje er laget av karbon 60 og olivenolje og er det ultimate anti-aldringstilskuddet som styrker helsen din og booste immunforsvaret.

Hva gjør C60-oljen vår så spesiell? Våre naturlige antioksidanter er unike og bidrar til å beskytte cellene mot skader fra frie radikaler. Dette betyr at vi forbedrer fysisk yteevne og velvære, samtidig som du beskytter deg mot miljøforurensninger og giftstoffer.

C60-oljen vår er også et flott tilskudd for å fremme sunn aldring. Med sin kraftige antioksidantegenskaper bidrar det til å forbedre kollagenproduksjonen og redusere fine linjer og rynker. Så ikke bare føler du deg bra, men du ser også fantastisk ut!

I motsetning til mange andre kosttilskudd er vår C60-olje dokumentert og testet i sin effektivitet. Regelmessig bruk lar deg glede deg over forbedret fysisk og mental helse mens du kjemper for å eldes.

Gjør C60-olje til en del av din daglige rutine og opplev hvordan den forvandler helsen din. Bestill nå og kjenn forskjellen!

Vil du avsløre hemmeligheten bak lang levetid? Oppdag den banebrytende forskningen på Carbon 60 som forskerne ikke vil at du skal gå glipp av!

Karbon 60-bloggen vår avslører sannheten for deg!

En liten historikk om C60:

Harry Kroto, ekspert i organisk kjemi ved University of Sussex, oppdager et langt karbonmolekyl i det interstellare rommet.
Sammen med fysikerkollegene Robert Curl og Richard Smalley fordampet de grafitiske karbon-nanorør ved svært høye temperaturer.
De gjenskapte C60. Det er en mangekant med 60 hjørner og 32 flater, inkludert 12 femkanter og 20 sekskanter, veldig lik en fotball eller buckyball på engelsk.
Forskerne kalte den Buckminsterfulleren C60 eller Buckminsterfulleren til ære for Richard Buckminster Fuller, amerikansk arkitekt og oppfinner av den geodetiske kuppelen. Dette kjemikerteamet vil bli tildelt Nobelprisen i kjemi i 1996 for oppdagelsen av fullerener.

C60-egenskaper

Disse molekylene har også fysiske egenskaper som elektrisk ledningsevne og smøring. De brukes for eksempel i solceller i solcellepaneler.
På grunn av sin molekylære struktur brukes karbon 60 i nanoteknologi på grunn av sin evne til å krysse cellemembranen til hjertet av cellen.
Nyere vitenskapelig forskning innen nanovitenskap har bevist dens effektivitet mot kreftceller eller stråling.

Eksepsjonell evne til å bekjempe oksidativt stress

 • Den dramatiske effekten
 • Den dramatiske effekten er årsaken til reduksjon av oksidativt stress, samt en betydelig og fullstendig absorpsjon i fordøyelsessystemet og fullstendig forsvinning i løpet av ti timer etter absorpsjon.
 • Karbon 60 er faktisk den mest effektive antioksidanten, og det gir 180 ganger flere elektroner enn vitamin C!
 • Et vitenskapelig eksperiment som ble publisert i 2008, viste at mus ikke bare kan leve lenger, men også begrense kognitive mangler knyttet til alder.

Sterk cellepenetrasjon

C60 mot oksidativt stress

Fullerene C60 har et stort antall dobbeltbindinger og har derfor en sterk antioksidanteffekt. C60 har evnen til lett å trenge inn i celler, kjerner og mitokondrier, og er den mest effektive frie radikalfjerneren i verden! Gode utsikter for nevrodegenerative sykdommer.

Forbes magazine har til og med skrevet en artikkel om sammenhengen mellom sunn mitokondriefunksjon og anti-aldringsperspektiver.

Fullerene C60 er et lite molekyl som lett trenger gjennom blod-hjerne-barrieren. Ved å utvikle nye aktive forbindelser som kan brukes av hjernen, kan denne utrolige egenskapen føre til mange medisinske anvendelser innen nanomedisin. Derfor er fulleren C60 et svært lovende stoff i behandlingen av ulike nevronale sykdommer.

Nyere vitenskapelige eksperimenter har vist at fulleren C60 er et svært lovende stoff i behandlingen av ulike nevronale sykdommer.

Nyere vitenskapelige eksperimenter har vist at fulleren C60 kan forsinke symptomene på amyotrofisk lateral sklerose (ALS), og at antioksidantkapasiteten kan beskytte nevroner mot degenerativ Parkinsons sykdom. Fulleren C60 fjerner superoksydanioner og hydrogenperoksid (H2O2) og hemmer effektivt lipidperoksidering.

Fullerene C60 kan til og med betraktes som en effektiv ingrediens i behandlingen av Alzheimers sykdom fordi forskere har vist at det kan motstå akkumulering av beta-amyloid og ødeleggelse av hippocampus pyramidale nevroner. Vi vil kanskje kunne se utviklingen av nye legemidler med antioksidantegenskaper for hjernen.

God hjelp for kreftforskningen

 • Fullerene C60
 • Fullerene C60 har en høy antioksidantkapasitet og kan utløse mange Fenton-reaksjoner som dreper virus og bakterier.
 • En studie fra 2011 viste at fulleren C60 i en dose på 5 mg/kg hemmet veksten av transplantert lungekreft (lungekreft) med mer enn 76 %, men hadde også en anti-metastatisk effekt på nesten 48 %.
 • Fullerener ser også ut til å være effektive bærere av konvensjonelle legemidler (for eksempel i kreftforskning) på grunn av deres autofagiske egenskaper for kreftceller, slik at de mer nøyaktig kan nå målsvulstene.
 • Et vitenskapelig eksperiment fra 2009 nevner også evnen til å forbedre hårregenerering, noe som er en spesielt interessant indikator som kan oppveie effekten av cellegift.
 • På grunn av den høye permeabiliteten til C60-fullerener i virusmembraner, kan det forhindre replikasjon av virus, spesielt typer av HIV (AIDS) og cytomegalovirus.

C60-fordeler mot aldring:

C60 har ubestridelige anti-aging-fordeler aktiv fordi den motvirker skader fra frie radikaler på kollagenfibrene.
Vitenskapelig forskning utført på 23 personer har vist at inntak av C60 i åtte uker kan redusere dybden på rynker.
I en annen test, som pågikk i fire uker, økte hudens andel av kollagen og optimaliserte hydreringsnivået.

Ben og ledd:

Et forskerteam har vist at karbon 60 kan fremme utviklingen av kondrocytter.
Dette er cellene som regenererer brusk, vevet som dekker knoklene i leddene.
60 kan bidra til å bekjempe slitasjegikt.

Kokosnøttolje kategori C60

Les merVis mindre
Produktdetaljer
Huile-Coco-C60

Dataark

Sammensetninger
Fraksjonert kokosnøttolje og C60 0,6 mg/ml
Egenskaper
Kraftig antioksidant
Presentasjon
Ravfarget glassflaske som beskytter mot UV-stråler

Spesifikke referanser

ean13
9504000417017
Anbefalinger for bruk
Anmeldelser(14)
Samlet vurdering
4.8
14 Anmeldelser
Qualité
(4.8)
snel ontvangen(1) Ziet er goed uit(1)
Wegen Überarbeitung steifer Nacken und Schulterbereich
Bereits am zweiten Tagen war mein Nacken beweglicher. Schon am 9 Tag mit c60-Kokos ist diese Unbeweglichkeit verschwunden. Es hat richtig fest angefangen zu knacken und das Spezielle war, wenn ich meinen Hals bewegte hörte ich wie Sand der sich bewegt. Wunderbar! Jetzt nach einigen Tagen habe ich verstärkt Rückenschmerzen. Ich denke vorher war alles so hart und unbeweglich und jetzt spüre ich wieder die verschiedenen Rückenbereiche. Es verändert sich ständig und wird besser. Jetzt habe ich genügend Öl um meinen Rücken gut einzureiben. Einfach fantastisch!

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn