3 eteriske oljer mot ryggsmerter

av

Det finst mange kjende løysingar for å hjelpe deg med å overvinne psykologiske fasar gjennom rettleiing frå fine steinhalssmykker. Men for alternativ medisin mot kroppssmerter finst det andre løysingar som til dømes eteriske oljer.

Bruk det naturen tilbyr oss for å helbrede oss sjølve, kva kan vere meir naturleg? Dersom du leitar etter eit middel for å lindre ryggsmerte, har du kome til rett stad. Fordelane med samverknaden av eteriske oljer som smertestillande er ikkje godt kjente, men det er likevel ein svært effektiv naturleg kombinasjon for ryggsmerte. Her er ei enkel heimelaga oppskrift for heile kroppen som vil gi deg nesten umiddelbar lindring!

urteflaske eterisk olje
Kva er eteriske oljer for ryggsmerte?

Eteriske oljer er resultatet av destillering av ein stor mengde plantelegemateriale, essensen er deretter svært konsentrert. Det er eit svært kraftig middel, av og til sterkare enn eit legemiddel og med mange terapeutiske indikasjonar. Lær kva eteriske oljer kan gjere for å lindre deg med massasje:

  • Liggande vintergrønt smertestillande og mot reumatisme, dersom vi berre skulle velje ein, ville det vere denne! Også kalla vintergrønt, er det ein nordamerikansk bær som har velkjende eigenskapar som utvortes smertelindring.
  • Lavendel aspic roar og legar vev raskt. Velkjend i Middelhavsområdet, bortsett frå den behagelege dufta, behandlar den brannskader, solbrennmerker, men ho har også nyttige eigenskapar, særleg for å lindre smerte.
  • Peppermynte kroppens stimulant par excellence, den har ein svært forfriskande og kløstillande effekt. Anbefalt for å roe ned kvalme og sta hovudverk. Overraskande nok har den bemerkelsesverdige smertelindrande eigenskapar for alle andre delar av kroppen også!

flasker eteriske oljer tilberedning

Korleis doserer eg smertelindringskomposisjonen min?


Ver merksam, med eteriske oljer gjer du ikkje ein trommehvirvel på synet! Dei er langt ifrå ufarlege, dei er svært konsentrerte aktive ingrediensar som må doserast eller kontrollerast av ein profesjonell om du har nokon tvil eller medisinske kontraindikasjonar. Kraftfull natur, merksemd til gravide kvinner og foreldre, de bør ikkje bruke denne komposisjonen!

For vår blanding med ein base på 250 ml, gir ein 5% konsentrasjon av eteriske oljer som er anbefalt 12 ml eller 100 drypp i følgjande forhold:

35 drypp vintergrønt, 35 drypp lavendel og 30 drypp peppermynte.

Kva enkel eterisk oljesmertelindringsoppskrift?


Skaff deg ei flaske på 250 ml med valfri base, liniment, mjølk eller nøytral olje, det er opp til deg! I basen di, tynn ut oljene og ryst kraftig blandinga. Og bum, det er allereie klart! Best oppbevart på eit kjølig, tørt sted.

kropp tilbake olje strøymer

Kva for smerter vil komposisjonen min lindre?


Alle dine bøyingar, revmatiske plagar og senebetennelser, uavhengig av opphavet, kan lindres av denne samverknaden. Påfør på tørr hud etter å ha vaska hendene, som du deretter bør skylle for å unngå å skade slimhinna di med blandinga.

Kva om du slutta å ha vondt? I ryggen eller ein annan ledd, om kvelden eller etter trening, vil denne oljeblandingen vere til hjelp for deg for kvardagslige smerter og for alle ømme delar av kroppen. Du vil elske den naturlege måten å lindre deg sjølv på...

Legg igjen en kommentar
Legg igjen et svar

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn