Nikotinamid-mononukleotid NMN i pulverform

Siden 2018.
Nikotinamidmononukleotid NMN-pulver

Les merVis mindre
Velg kapasitet gr
 • 50gr
 • 2x 50gr
 • 3x 50gr
 • 4x 50gr
En stock 20 eks.
Lukk
Legg til i ønskeliste
Beskriving

Kostnadseffektivt NMN av høy kvalitet

Vi introduserer vårt høykvalitets nikotinamidmononukleotidpulver (NMN), et naturlig kosttilskudd som kan bidra til å støtte anti-aldring og generell helse.

Vårt NMN-pulver kommer i høy kvalitet.

NMN-pulveret vårt leveres i en luksuriøs, førsteklasses krukke med et stilig bambuslokk, som kombinerer bærekraft med eleganse.

Vår leverandør

Vår leverandør er den største produsenten av NMN i verden. Dette NMN ble brukt i en klinisk studie utført i 2022 på 65 personer i 2 måneder. Denne studien ble overvåket av Harvard Medical School i USA og Universitetet i Oslo i Norge.

Du kan laste ned studien direkte fra nettsiden vår.

Den opprinnelige studien kan du finne i publikasjonen Frontiers Aging.

NMN er en viktig forløper for NAD+, et molekyl som spiller en viktig rolle i energimetabolismen og andre cellulære prosesser. NMN-pulveret vårt er laget av rene, laboratorietestede ingredienser og er enkelt å innlemme i den daglige rutinen ved å blande det med vann eller favorittdrikken din. Med vårt NMN-pulver kan du potensielt forbedre den fysiske ytelsen, beskytte mot aldersrelaterte sykdommer og til og med forlenge levetiden. Som alltid er det viktig å rådføre seg med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Prøv NMN-pulveret vårt i dag og se hvilken forskjell det kan gjøre for helsen og velværet ditt.

Vårt NMN-tilskudd er svært økonomisk. Med bare én boks på 50 g av vårt høykvalitets NMN får du over 3 måneders daglig inntak.

Forbes magazine har til og med viet en artikkel til fordelene med nikotinamidmononukleotid.

Når du bruker vårt nikotinamidmononukleotidpulver (NMN), anbefales det å starte med en lavere dose og gradvis øke den over tid. Den typiske dosen som gis i kliniske studier er opptil 500 mg per dag, men eksperten David Sinclair foreslår å ta opptil 1000 mg per dag. Det er viktig å rådføre seg med helsepersonell før du bestemmer hvilken dose som passer for deg. Husk at det foreløpig ikke er noen rapporterte bivirkninger forbundet med NMN.

Råd

Her er noen ekstra råd du bør ta hensyn til når du bruker vårt nikotinamidmononukleotidpulver (NMN):

 • Begynn med en lavere dose: 500 mg per dag (2 skjeer medfølger). Som med alle nye kosttilskudd er det best å starte med en lavere dose og gradvis øke den over tid for å vurdere hva som er optimalt.
 • Tas om morgenen med et stort glass vann. Ikke ta det om kvelden for å unngå at du får for mye energi til å sove!
 • Rådfør deg med helsepersonell: Som alltid er det viktig å rådføre seg med helsepersonell før du tar kosttilskudd, spesielt hvis du har underliggende helsetilstander eller tar andre medisiner.
 • Oppbevares på et kjølig og tørt sted: For å sikre NMN-pulverets styrke og friskhet, er det viktig å oppbevare det på et kjølig, tørt sted borte fra direkte sollys.
 • Kombinere med et sunt kosthold og mosjon: For å oppnå best mulig resultat er det viktig å kombinere NMN-pulveret vårt med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.
 • Bruk med forsiktighet: Forskning på NMN pågår fortsatt, og det er derfor viktig å bruke dette produktet med forsiktighet.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn: Som med alle kosttilskudd, hold det utilgjengelig for barn og følg instruksjonene på etiketten.

Vitenskapelige referanser:

NMNs historie

Nikotinamidmononukleotid (NMN) er en naturlig forekommende forbindelse som er en viktig forløper for NAD+, et molekyl som spiller en viktig rolle i energimetabolismen og andre cellulære prosesser. NMN-forskningens historie går tilbake til 1960-tallet, da det først ble oppdaget og dets kjemiske struktur ble bestemt.
De siste årene har interessen for NMN som et potensielt anti-aldringstilskudd økt betydelig. Dette skyldes i stor grad arbeidet til forskere som David Sinclair, professor i genetikk ved Harvard Medical School, som har studert sirtuin-familien av enzymer og deres rolle i aldringsprosessen. Sinclair og teamet hans har vist at ved å øke NAD+-nivåene i kroppen ved hjelp av NMN, kan det aktivere sirtuiner og andre enzymer som er involvert i aldring og forbedre cellefunksjonen, beskytte mot aldersrelaterte sykdommer og potensielt til og med forlenge levetiden.
NMN har først og fremst blitt studert i dyremodeller, som mus og rotter, og resultatene har vært lovende. Studier har vist at NMN kan forbedre fysisk yteevne, beskytte mot aldersrelaterte sykdommer som fedme, diabetes og hjerte- og karsykdommer, og til og med forlenge levetiden.
Det trengs imidlertid mer forskning for å forstå effekten av NMN hos mennesker. Noen få kliniske studier pågår for tiden for å evaluere sikkerheten og effekten av NMN hos mennesker.
For å oppsummere, selv om forskningen på NMN fortsatt er i en tidlig fase, er de nåværende studiene lovende, men mer forskning er nødvendig for å forstå effekten av NMN hos mennesker og potensialet som et anti-aldringstilskudd.

Om vår NMN-ekspertise og kvalitetsforpliktelse

Et team av eksperter med lang erfaring innen helse og ernæring støtter vår forpliktelse til å levere NMN-pulver av høy kvalitet. Teamet vårt består av fagfolk som er lidenskapelig opptatt av å sikre at NMN-pulveret vårt oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.

Vi samarbeider med anerkjente og velrenommerte leverandører.

Vi samarbeider med anerkjente laboratorier for å gjennomføre grundige tester av produktene våre, og vi holder oss hele tiden oppdatert på den nyeste vitenskapelige forskningen for å sikre at NMN-pulveret vårt er sikkert og effektivt.

Kundene våre fortjener det.

Våre kunder fortjener det beste, og vi streber etter å levere produkter som lever opp til din tillit og dine forventninger.

Les merVis mindre
Produktdetaljer
NMN-poudre

Dataark

Sammensetninger
99,99 % Pulver Nikotinamidmononukleotid NMN
Egenskaper
Kosttilskudd mot aldring
Presentasjon
50 g krukke - 2 års holdbarhet
Dosering
500 mg om morgenen (2 skjeer) per dag med vann
Anmeldelser(7)
Samlet vurdering
5
7 Anmeldelser
Qualité
(5)
I was on another brand of NMN for a while but the cost was just getting too much. I decided to switch to this NMN powder because of its high quality and cost-effectiveness. I've been taking it for a week now and I must say, I'm genuinely impressed. The packaging is great and the powder mixes well with my morning smoothie.

Legg igjen en anmeldelse

 • Qualité:
Beskriv dette produktet med enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Legg inn bilder her eller klikk for å laste dem opp.
Du vil kanskje også like

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn