Home

Oppnå lysande glød: Beste aldringskrem for ein klarare hudfarge

avManon

Oppdag hemmelegheita til ein strålande hud med vårt anbefalte anti-aging serum. Ekspertane våre deler hudpleietips og råd om rynkereducering for å hjelpe deg med å halde på ungdommeleg skjønnheit.

Dypdykk i Anti-Aging Serum: Vitenskapen Bak Ungdommeleg Glattheit

avManon

Lås opp gåtene bak ungdomsleg hud med vår djupdykk inn i anti-aging serum. Frå dei transformative kreftene til kollagen og antioksidantar til Fortuna Serum sin magi, kastar vi lys på vitskapen som gjev deg den strålande glansen. Denne artikkelen er ein essensiell lesnad for dei som er ivrige etter å forstå kva som ligg bak kvar dråpe av sine favoritt hudpleieløysingar.

Å velje det Perfekte Anti-aldrings Serumet: Skreddarsydde Løysingar for Kvar Hudtype

avManon

Utforsk verda av hudpleie med vår omfattande guide om Fortuna Serum, det innovative anti-aldrings serumet skreddarsydd for kvar unik hudtype. Denne artikkelen lyser opp dei kraftfulle ingrediensane i serumet, gjev innsikt i korleis du matchar det perfekte serumet for di huds spesifikke behov og gir eksperttips for å maksimere fordelane. Start ei transformatorisk reise for å oppnå strålande, ungdomleg hud med Fortuna Serum.

Den Ultimate Guiden til Anti-Aldrande Serum: Å Løyse Opp Hemmelighetene til Ungdommeleg Hud

avManon

Dyk ned i den transformative verda av anti-aldringsserum med vår omfattande rettleiar. Frå vitskapen bak ingrediensane deira til teknikkane som sikrar maksimal effekt, dekkjer vi alt. Oppdagg hemmeligheitene bak desse kraftfulle eliksirane, lær korleis dei kjempar mot teikna på aldring, og få eksperttips om korleis du inkluderer dei i den daglege hudpleierutina di. Gje deg i kast med ei reise for å låse opp strålande, ungdomleg hud med krafta til serum.

NMN tips og råd

avManon

Ønsker du å optimalisere helsen din med nikotinamidmononukleotid (NMN)?

Her er noen raske tips: Ikke oppbevar NMN i kjøleskapet for å bevare integriteten. Vurder sublingual inntak for bedre absorpsjon. Prøv å ta NMN sammen med mat for å få en energiboost. Inkluder NMN-rik mat som brokkoli i kostholdet ditt. Øk NMN-dosen gradvis for å oppnå ønsket effekt. Hvis budsjettet er et problem, kan du begynne med en høyere dose og deretter redusere den. Kombiner NMN med en sirtuin-aktivator, som olivenolje, for å øke effekten. Til slutt, trene for å resirkulere NAD i kroppen din. Husk at det handler om hva som fungerer best for deg!

Kollagen, kolesterol og Tunica Intima: Sammenhengen og dens implikasjoner

avManon

Denne artikkelen utforskar dei komplekse samanhengane mellom kollagen, kolesterol og tunica intima og deira følgjer for vaskulær helse. Den drøftar rolla til inflammasjon, antioksidantar og mitokondriefunksjon i utviklinga av aterosklerose. Den tilbyr praktiske strategiar for å senke kolesterolnivået og forbetre vaskulær helse gjennom kosthold, livsstilsendringar og målretta tiltak.

Kraften til antioksidanter : Fordeler og bivirkninger av tilskudd av karbon C60 og vitamin C

avManon

Omfavn et sunnere liv med vår dybdeveiledning om antioksidanter! Oppdag de kraftige helsefordelene med C60-karbon- og vitamin C-tilskudd, fra å øke kognitiv funksjon til å fremme hjertehelsen. Men vær informert også - vi dekker også mulige bivirkninger og doseringsretningslinjer. Har du kjæledyr? Vi har også dekket dem! Sunn livsstil er ikke bare et mål, det er en livsstil. La oss legge ut på denne reisen sammen. Helse er rikdom!

Kraften i svart spisskummenolje: Helsefordeler og tradisjoner

avManon

Oppdag magien med svartfrøolje i vår herlege blogg! Utforsk dei tradisjonelle bruksområda, helsefordelane og kulinariske applikasjonar. Lær korleis denne gamle egyptiske skatten støttar immunsystemets funksjon, hjelper til med fordøyelseshelsa, og fremjar skjønnheten i huda og håret ditt. Dykk djupt inn i potensialet til Nigella Sativa for regulering av blodsukker, førebygging av parasittar og dens antioksidative eigenskapar. Nyt undera i naturens remediar saman med oss!

Fordelene med svart spisskummenolje: Egyptisk historie og bruksområder

avManon

Oppdag dei skjulte hemmeleikane til svartkumminolje i denne informative bloggposten! Følg spora til denne eldgamle olja frå Egypt, utforsk dei imponerande medisinske eigenskapane, og lær om dei mangfaldige helsefordelane - frå immunstyrking til hudnæring. Pluss, avdekk dei særeigne trekkja ved Carbon 60-oljar. Reisa di mot velvære startar med denne rike og fascinerande leseopplevinga!

Forstå vitenskapen om aldringsbekjempelse: David Sinclair og NMNs arbeid

avManon

Dykk inn i den spennande verda av anti-aldring med Harvard sin Dr. David Sinclair og den magiske NMN-molekylet! Utforsk korleis NMN forbetrar cellefunksjon, aukar NAD+-nivåa, og potensielt forlenger livslengda di. Finn ut korleis dette anti-aldringstilskotet kan forbetra hjarte- og karsunnheten din og kognitiv funksjon. Aldring kan vere uunngåeleg, men vitskapen gir oss håp om å eldast sunt og lykkeleg!

Gjennombrudd i kampen mot aldring: effekten av David Sinclair og NMN

avManon

Stig ned i den spennande verda av aldringsforsking med Dr. David Sinclairs imponerande oppdagingar. Denne bloggposten avdekkjer korleis NMN, eit potent kosttilskot mot aldring, kan auke energinivåa, forbetre cellefunksjonen og forlengje helsespannet. Følg med for å lære meir om pågåande kliniske forsøk og den potensielle framtida for levetid, og utforske livskraftig helse og velvære i våre seinare år. Det er ei spennande reise inn i kjernen av aldringsbiologien!

Utforske fordelene med NMN: en studie av David Sinclairs anti-aldringsforskning

avManon

Stup inn i verda av anti-aldring med Dr. David Sinclairs spennande forskning om NMN i vårt siste blogginnlegg. Finn ut korleis dette kraftige tilskotet aukar NAD+, aktiverer sirtuiner, og gir energi til cellulær funksjon for betra levetid og vitalitet. Utforsk potensielle fordelar for hjarte- og kognitiv helse, med lovande resultat frå pågåande kliniske forsøk. Ei helsefremmande reise ventar, bli med oss!

Fremtiden for anti-aldring: En grundig gjennomgang av David Sinclairs studier om NMN

avManon

Dykk inn i ei verd av langt liv og betra helse med denne innsiktsfulle bloggen om Dr. David Sinclairs NMN-studiar. Finn ut hemmelegheitene bak anti-aldring, krafta til Nicotinamide Mononucleotide (NMN) og rolla til sirtuinar i cellulær funksjon og DNA-reparasjon. Vær førebudd på ei reise som potensielt kan revolusjonere framtida for helsealdringsforbetring. Bli opplyst om korleis NMN eventuelt kan vitalisere ditt liv!

Avsløring av aldringens hemmeligheter: Forskning utført av Dr. David Sinclair og NMN

avManon

Oppdag nøklene til et langt liv takket være Dr. David Sinclairs fascinerende forskning på NMN! Oppdag magien bak anti-aldring, forbedret cellefunksjon og kognitiv helse. Blogginnlegget vårt tar for seg de spennende studiene han har gjennomført ved Harvard Medical School, og gir et nytt perspektiv på forlenget levetid. Ta del i fremtidens anti-aldring med oss og Sinclairs banebrytende NMN-oppdagelser!

Anti-aldringseffekten av nikotinamidmononukleotid (NMN): Dosering, forskning

avManon

Dykk ned i den foryngende verdenen av NMN-tilskudd med hele blogginnlegget vårt. Oppdag hvordan NMN, en lovende forløper til NAD+, er nøkkelen til et sunnere og yngre liv. Finn ut mer om forskningen til Dr. David Sinclair fra Harvard, enten det dreier seg om å motvirke aldring, øke stoffskiftet, gi nevrobeskyttelse eller behandle diabetes. Få oversikt over dosering, sikkerhet og FDAs holdning, alt på ett sted. Velkommen til din vei til velvære og vitalitet!

De antimikrobielle effektene av karbon-60: 10 måter det kan fremme helsen din på

avManon

Grav underverkene til Carbon 60 i denne opplysende bloggen! Oppdag hvordan dette unike molekylet, Buckminsterfulleren, øker tarmhelsen, styrker immunforsvaret ditt og bekjemper virusinfeksjoner. Lær hvordan det forbedrer sårheling, demper betennelse, hjelper til med kreftbehandling og bidrar til matkonservering, tannpleie og hudsykdommer. Det er en utrolig reise inn i en fremtid med naturlige antimikrobielle behandlinger. Hopp på og la Carbon 60 forbedre helsen og vitaliteten din i dag!

Karbon-60 og kreftforebygging: 10 grunner til å vurdere det

avManon

Dyk ned i våre muntre blogginnlegg, der utforsker potensialet i Carbon 60 til forebyggelse av kreft. Finn ut av, hvordan dets antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper kan beskytte DNA, bremse kreftcellers vekst og styrke immunforsvaret. Dyk ned i Carbon 60's roll i å redusere strålingstoksicitet og utløse den gavnlige Fenton-reaksjonen. En lovende, forskningsunderstøttet reise inn i forbedret cellesundhed venter!

Antioksidantegenskapene til Carbon 60: 6 måter det kan forbedre helsen din på

avManon

Oppdag underverkene til Carbon 60 i vårt fengslende blogginnlegg! Dykk ned i denne potente antioksidantens potensial for å forbedre cellehelsen, styrke hjernefunksjonen og forskjønne hud og hår. Finn ut hvordan C60-olje kan bidra til å redusere betennelser og sykdommer og bidra til lang levetid. Finn ut mer om hvordan C60 kan bidra til velvære, bekjempe frie radikaler og fremme generell helse. Det er en one-stop-guide til et lykkeligere og sunnere liv!

De betennelsesdempende effektene av Carbon 60: 10 grunner til å prøve det

avManon

Oppdag dei kraftfulle antiinflammatoriske underverka til Carbon 60, ein naturleg fullerene, i vår opplysende bloggpost. Lær korleis det nøytraliserer frie radikalar, fremjar antioksidantar, og hjelper mot ulike inflammatoriske tilstandar som leddgikt og psoriasis. Avdekk potensialet til Carbon 60 i å auke hjerne- og hudhelse, samt idrettsprestasjonar. Bli med oss på denne reisa mot velvære, og la Carbon 60 opne ein ny rike av moglegheiter for generell helse og livskraft!

Karbon-60 og hjernen: 4 måter å forbedre kognitive funksjoner på

avManon

Øk hjernehelsen din med Carbon 60! Dykk ned i dette engasjerende blogginnlegget, mens det utforsker de potensielle fordelene med dette unike molekylet, Buckminsterfulleren, på kognitiv funksjon. Lær hvordan det kan forbedre hukommelse, oppmerksomhet og læring, samtidig som det tilbyr nevrobeskyttende egenskaper mot nevrodegenerative sykdommer som Alzheimers og Parkinsons. Oppdag i tillegg antioksidantegenskapene som bekjemper oksidativt stress. Det er fremtiden for hjernehelseforskning!

Styrke immunforsvaret med Carbon-60: 8 potensielle fordeler

avManon

Dykk inn i den fengslende verdenen til Carbon 60! Denne kraftige antioksidanten, også kjent som fulleren, tilbyr et vell av fordeler for å styrke immunforsvaret ditt. Fra sine antivirale egenskaper til anti-inflammatoriske effekter og nøkkelrollen den spiller i cellulær helse og immunrespons, er Carbon 60 en game-changer. Enten du kjemper mot kroniske lidelser eller ønsker å eldes elegant, er det på tide å utforske hvordan Carbon 60 kan gi vitalitet til livet ditt.

10 fordeler med karbon-60: fra anti-aldring til kreftforebygging

avManon

Utforsk det fantastiske potensialet til Carbon 60 i blogginnlegget vårt, ein nanoteknologisk vidunder som lovar eit friskare og livfullare liv. Frå dei strålande anti-aldringseigenskapane til potensiell førebygging av kreft, kan Carbon 60 moglegvis betra hjerneprestasjonen, idrettsprestasjonen og hjartehelsa. Opplev løftet til denne unike molekylet og bruksområda i medisin, kosmetikk og energiproduksjon. Dyp deg ned i morgondagens velvære allereie i dag med Carbon 60!

Karbon-60-tilskudd: En grundig undersøkelse av potensielle fordeler og risikoer

avManon

Bli med oss når vi dykkar inn i den forunderlege verda av Carbon 60, også kjend som Buckminsterfullerene. Oppdag dei potensielle helsefordelane med denne kraftfulle antioksidanten, frå å auke levetida til å kjempa mot hjartesjukdom, kreft og Alzheimer. Men hugs sikkerheit først! Vår innsiktsfulle bloggpost lysjer på dei mogelege risikoane, ansvarlege doseringsråd og den avgjerande rolla til helsepersonell. Livet er eit vakkert gåte - la oss utforska C60-puslespelet saman!

Kartlegging av hvordan karbon-60 kan bidra til å forbedre idrettsprestasjoner og restitusjon

avManon

Oppdag de sportslige underverkene med karbon-60 i vårt innsiktsfulle blogginnlegg! Oppdag hvordan denne unike antioksidanten, også kjent som Buckminsterfulleren, kan øke utholdenheten, muskelstyrken og bidra til rask restitusjon. Dykk ned i den spennende vitenskapen om C60 og finn ut mer om potensielle fordeler, sikkerhet og anbefalinger for bruk. Bli med på et eventyr som vil hjelpe deg med å forbedre idrettsprestasjonene dine og bevare helsen din!

Karbon-60: en mulig løsning for å redusere betennelse og oksidativt stress?

avManon

Oppdag det utrolige potensialet til karbon-60, et enestående molekyl som er kjent for sine unike egenskaper. Oppdag hvordan denne kraftige antioksidanten kan redusere inflammasjon og oksidativt stress og dermed bidra til bedre helse og lengre levetid. C60 har en rekke fordeler, fra å forbedre idrettsprestasjoner og restitusjon til å styrke immunforsvaret og den kognitive funksjonen. Oppdag dens potensielle kreftforebyggende egenskaper og antimikrobielle effekter, noe som gjør den til et verdifullt tilskudd til velværeprogrammet ditt. Slipp løs kraften i karbon 60 og få et sunt liv fullt av vitalitet.

Forstå vitenskapen bak karbon-60 og dets helsefordeler

avManon

Oppdag den fascinerende verdenen av karbon 60 og dets utrolige potensial for helsen din! Dykk ned i vitenskapen om dette unike molekylet, kjent som Buckminsterfulleren, og utforsk dets mange fordeler. Karbon-60 er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og reduserer oksidativt stress, og har betennelsesdempende, nevrobeskyttende, kreft- og aldringshemmende egenskaper. Bli med oss på denne spennende reisen og oppdag hemmelighetene bak dette fantastiske molekylet!

Fordelene med karbon-60-kosttilskudd: global helse mot aldring

avManon

Oppdag de utrolige helsefordelene med karbon-60, et unikt molekyl som består av 60 karbonatomer. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilken rolle karbon-60 spiller i kampen mot aldring og for det generelle velværet, og hvilke sterke antioksidant- og betennelsesdempende egenskaper det har. Karbon-60 nøytraliserer skadelige frie radikaler og reduserer oksidativt stress og betennelser, som er knyttet til aldring og kroniske sykdommer. Med sitt potensial til å beskytte cellene, bremse aldringsprosessen og fremme lang levetid kan karbon-60 bli din nye superhelt mot aldring og kroniske helseproblemer.

Betydningen av B-vitaminer for hjernens helse og funksjon

avManon

Accompagnez-nous dans un voyage sain en découvrant le rôle intégral du complexe de vitamines B dans le maintien d'une santé et d'une fonction cérébrales optimales. Découvrez les merveilles de ces nutriments essentiels pour soutenir les fonctions cognitives, le bien-être mental et potentiellement prévenir les maladies neurodégénératives. Rejoignez-nous pour explorer les sources alimentaires idéales et apprendre comment garantir un apport adéquat pour un cerveau plus heureux et plus sain !

Vitamin D3 og K2: viktige næringsstoffer for beinhelsen

avManon

Renforcez la santé de vos os et votre bien-être général grâce à une alimentation savoureuse riche en vitamines D3 et K2 ! Découvrez la synergie de ces nutriments essentiels pour prévenir l'ostéoporose, améliorer la santé cardiaque et favoriser la sensibilité à l'insuline. Qu'il s'agisse de se prélasser au soleil, de se régaler de poissons gras ou d'incorporer des aliments enrichis et fermentés dans vos repas, ce blog ouvre la voie à une santé supérieure ! Envisagez de prendre des suppléments pour obtenir une dose supplémentaire de bonheur sain.

Spørsmål og svar om fordelene med kurkumin

avManon

Plongez dans le monde vibrant de la curcumine et de la pipérine, les joyaux pour la santé que l'on trouve dans le curcuma et le poivre noir. Découvrez comment ces composés naturels peuvent combattre l'inflammation, renforcer la santé de votre cœur et de votre cerveau, et même minimiser le risque de cancer. De l'amélioration de la digestion à l'aide à la perte de poids en passant par le soulagement des douleurs liées à l'arthrose, explorons les innombrables bienfaits de ces épices. Profitez de votre voyage vers le bien-être avec un soupçon de connaissances délicieuses !

Spørsmål og svar om fordelene ved hyaluronsyre

avManon

Plongez dans les merveilles de l'acide hyaluronique, un produit d'origine naturelle, dans cet article de blog édifiant ! Apprenez comment ce puissant supplément améliore l'hydratation de la peau, la santé des articulations et l'inflammation. Découvrez le secret d'une texture de peau plus lisse et son rôle dans la cicatrisation des plaies. Une lecture saine pour ceux qui explorent les possibilités d'amélioration de la santé. Un mode de vie sain est à portée de clic grâce à ce guide informatif sur l'acide hyaluronique !

Spørsmål og svar om fordelene ved koenzym Q10

avManon

Explorez la multitude de bienfaits de la coenzyme Q10 (CoQ10), un puissant antioxydant, dans cet article de blog très complet ! Découvrez son rôle dans la stimulation de la production d'énergie, l'amélioration de la santé cardiaque et l'amélioration des performances physiques. Renseignez-vous sur les sources alimentaires de CoQ10, la sécurité des suppléments et les interactions potentielles. Découvrez comment elle peut aider à réduire les migraines, à gérer la maladie de Parkinson et même à améliorer la santé de la peau. Prêt à donner de l'énergie à votre parcours de santé ? Plongez dans le monde de la CoQ10 dès aujourd'hui !

Spørsmål og svar om fordelene med vitamin B-komplekset

avManon

Cet article de blog explore les avantages étonnants du complexe vitaminique B. Découvrez comment les vitamines B comme la thiamine, la riboflavine, la niacine et d'autres contribuent à la santé de la peau, au fonctionnement du système nerveux et à la production d'énergie. Qu'il s'agisse de lutter contre le stress et la fatigue ou de soutenir les fonctions cérébrales et la croissance des cheveux, cet article est un guide complet sur les avantages de la supplémentation en vitamines du complexe B, les sources alimentaires et les effets secondaires potentiels. Plongez dans cet article pour vous rendre plus brillant et en meilleure santé !

Spørsmål og svar om fordelene med vitamin D3 og K2

avManon

Découvrez l'éclat de la santé avec notre blog éclairant sur les bienfaits des vitamines D3 et K2 ! Découvrez leur rôle essentiel dans la santé des os, la fonction immunitaire et le bien-être cardiovasculaire. Apprenez comment ces vitamines du soleil, que l'on trouve dans des aliments tels que les poissons gras et les délices fermentés, peuvent illuminer votre journée. Mais n'oubliez pas qu'il vaut mieux les consommer avec modération. Votre voyage vers une santé éclatante commence ici - ne le ratez pas !

De synergistiske fordelene ved å kombinere curcumin og piperin

avManon

Découvrez le pouvoir du duo dynamique de la nature, la curcumine et la pipérine, dans ce blog instructif ! Apprenez à connaître leur synergie unique, qui améliore l'absorption et maximise les bienfaits pour la santé. Explorez comment ce puissant mélange peut combattre les maladies chroniques telles que le cancer, les maladies cardiaques et la maladie d'Alzheimer, en proposant une approche thérapeutique naturelle. Libérez le potentiel de la médecine traditionnelle grâce à cette combinaison riche en antioxydants et anti-inflammatoire, et stimulez votre voyage vers le bien-être !

De overraskende fordelene med kosttilskudd med hyaluronsyre for hudens helse

avManon

Découvrez le secret d'une peau jeune grâce aux suppléments d'acide hyaluronique ! Notre blog explore leurs avantages étonnants, notamment une meilleure hydratation de la peau, la réduction des ridules et l'amélioration de la production de collagène. L'acide hyaluronique est non seulement un remède anti-âge naturel, mais il soutient également le processus de guérison de votre corps. Alors, plongez dans l'aventure, renforcez la santé de votre peau et profitez de l'aspect radieux, ferme et rebondi que vous avez toujours désiré !

De viktigste fordelene med koenzym Q10: hvordan det kan forbedre helsen og velværet ditt

avManon

Dyk ned i denne opplysende bloggen om dei merkelege fordelane med Coenzyme Q10, også kjent som ubiquinone! Lær korleis det forbetrar hjarte- og karsa helsa, fremjar anti-aldrande, aukar atletisk ytelse og hjelper med diabeteshandtering. Opplev korleis denne antioksidantkraftverket kan revitalisere helsa og velværet ditt. Finn magien med Coenzyme Q10 sjølv, alt er i denne fengslande lesinga!

De mange fordelene med vitamin B-komplekset: Fra energiproduksjon til humørsvingninger

avManon

Oppdag magien med Vitamin B-kompleks i dette innsiktsfulle blogginnlegget! Lær korleis desse essensielle næringsstoffa lyser opp livet ditt ved å auke energiproduksjonen, lyfte humøret og forbetre hud, hår og negler. Gå djupare for å utforske deira rolle i fordøying, stoffskifte og hjartehelse òg. Gjev deg sjølv kunnskapen til å forbetre det generelle velværet ditt, ein B-vitamin om gongen!

Den dynamiske duoen: Helsefordelene ved vitamin D3 og vitamin K2

avManon

Vitamin D3 og K2 er viktige næringsstoff som støttar total helse og velvære. Når dei blir tatt saman, kan dei forbetre beinhelse, hjartehelse, insulinfølsomheit og immunforsvaret sin funksjon. Ved å legge til desse vitamina i kosthaldet ditt gjennom mat eller tilskot, kan du sikre at du får nok av dei.

Hva er liposomalt vitamin C?

avManon

Liposomalt C-vitamin er C-vitamin som er beskyttet inne i et liposom, en mikropartikkel av lipid, et fett. Denne metoden bruker utstyr for å lage molekyler i nanostørrelse. Resultatet er et helt naturlig og biokompatibelt produkt, et fettholdig vitamin C i miniformat.

Antioksidanters antialdringsfordeler for huden

avManon

Oppdag hvordan antioksidanter bekjemper hudens aldring ved å nøytralisere frie radikaler, redusere betennelser og fremme kollagenproduksjonen.
De viktigste antioksidantene for en ungdommelig hud er vitamin A, C, E og koenzym Q10.
For å bremse aldringsprosessen bør du spise mat rik på antioksidanter, bruke antioksidanter på huden og vurdere å ta kosttilskudd.
Dra nytte av disse kraftfulle stoffene for å holde huden strålende og ungdommelig lenger!

C60 - antioksidanten som motvirker aldring

avManon

C60 (karbon 60): antioksidanten som forlenger livet.
Antioksidant, kreftbekjempende, antiviral, antibakteriell: Disse egenskapene er ikke egenskapene til et mirakelmedisin fra farmasøytiske laboratorier, men egenskapene til en relativt nyoppdaget form for rent karbon - som grafitt eller diamant. Carbon 60 åpner helt nye muligheter på det medisinske området.

De 5 beste antioksidantene du bør ta

avManon

Oppdag de 5 beste antioksidantene for bedre helse:
1) Vitamin C styrker immunforsvaret og kollagenproduksjonen; finnes i sitrusfrukter og bær.
2) E-vitamin beskytter cellene og bidrar til hjertehelsen; finnes i nøtter og frø.
3) Betakaroten bidrar til sunne øyne; spis gulrøtter og grønne bladgrønnsaker.
4) Selen styrker immunforsvaret og skjoldbruskkjertelens funksjon; prøv paranøtter og fisk.
5) C60 nøytraliserer frie radikaler og fremmer lang levetid;
Bruk C60-olje. Ta i bruk disse antioksidantene for å forbedre velværet ditt!

Hva er antioksidanter?

avManon

En antioksidant er et molekyl som finnes i maten, og som forebygger celleskader forårsaket av frie radikaler.

Det kan gi frie radikaler de elektronene de trenger uten selv å bli ustabile.

Når olivenolje blandes med karbon 60, blir dens antioksidantegenskaper 172 ganger mer effektive enn C-vitaminets.

Meny

Innstillinger

Opprett en gratis konto for å bruke ønskelister.

Logg inn